Close button

У Південній Кореї чоловік зустрівся з померлою дружиною завдяки VR

У Південній Кореї чоловік зустрівся з померлою дружиною завдяки VR

У Південній Кореї чоловікові організували побачення з віртуальної копією померлої дружини. Фахівці змогли втілити задум за допомогою технології віртуальної реальності, повідомляє Канал 24.

Зворушливу зустріч подружжю влаштував місцевий телеканал MBC в межах зйомок документального фільму "Я зустрів тебе".

51-річний Кім Чон Су втратив дружину, яка довгий час боролася з хворобою. Після її смерті чоловікові довелося самостійно виховувати п'ятьох дітей. Зауважимо, спочатку ідея віртуальної зустрічі не припала до душі рідним подружжя. Діти вважали, що батькові не варто повертатися в минуле і тривожити незагоєні душевні рани. Однак згодом вони підтримали рішення батька взяти участь в телевізійному проекті.

Фахівці в області VR працювали над віртуальною копією дружини протягом 6 місяців. Вони мали на меті максимально відтворити голос жінки, тому аналізували і комбінували характеристики. До слова, роль дружини зіграла актриса.

Процес створення віртуальної копії жінки / Ілюстрація MBC

Більш того, технологія захоплення руху забезпечила подружжю можливість відповідати на дотики один одного. Віртуальне романтичне побачення відбулося в зеленому саду. Більш того, чоловік зміг знову станцювати повільний танець з дружиною. Кім Чон Сун не зміг стримати сліз, як і маленькі діти, які були присутні на зйомках.

Чоловікові влаштували віртуальне побачення з померлою дружиною: дивіться відео
"Це відео розбило моє серце", "Я хочу знову побачитися з дідусем за допомогою цієї технології, щоб відчути те ж саме ...", "Маленький хлопчик, який посміхається ... Скільки ж у нього болю всередині", "Я навіть не розумію мову, але це змусило мене плакати ... Співчуваю вашій втрати! "," це прекрасний проект для людей, яким відчайдушно потрібно завершити своє прощання ". Катерина Сердюк

Новини

Популярні теми форуму

analytics