Close button

Аваков про канали Козака: "У СБУ є засекречені матеріали"

Аваков про канали Козака: "У СБУ є засекречені матеріали"

Служба безпеки України незабаром надасть документи по заблокованим проросійським телеканалам. Про це заявив глава МВС Арсен Аваков в ефірі "Право на владу", повідомляє НВ.

"Вважаю, що найближчим часом Служба безпеки зможе надати відкриті документи, з яких всім все буде зрозуміло", - заявив він.

Міністр також звернув увагу, що деякі матеріали в розслідуванні по телеканалам є засекреченими, а деякі відкриті.

Арсен Аваков заявив, що ряд українських засобів масової інформації фінансуються Росією. Використовуються гроші, отримані окупантами так званої "ДНР".

Аваков підтримує рішення президента Володимира Зеленського про введення санкцій проти нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака та низки телеканалів.

Нагадаємо, 2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) щодо нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака.

Уже вночі почали відключати пов'язані з ним пропагандистські канали 112 України, ZIK і NewsOne. Крім того, під санкції потрапили Новий формат, Аріадна ТВ, ТВВибор, Партнер ТВ і Лідер ТВ, телерадіокомпанія 112-ТВ, НОВИНИ 24 ГОДИНИ, Нові комунікації. Глава СБУ Іван Баканов назвав такий крок боротьбою з гібридною агресією РФ.

Новини

Популярні теми форуму

analytics