Close button

Рейтинг кращих б/в японських автомобілів до трьох років

Рейтинг кращих б/в японських автомобілів до трьох років

Названі топ-5 вживаних японських автомобілів до трьох років, повідомляє ТСН Авто.

Так, у минулому році японський автопром продемонстрував автомобільному світу велику кількість новинок. Вони були представлені вже знайомими генеруючими моделями і авто з абсолютно новою концепцією. Але японського виробника виділяють не тільки новинки. Додатково до всього, японські вживані автомобілі демонструють ще й надійність.

Відкриває список Toyota Avensis.

tyzhu3_x7p_big.jpg

Прем'єрний показ цього автомобіля відбувся у 2015 році. Абсолютно всі були захоплені стильним кузовом і незвичайним видом салону. Минуло 5 років, але і досі цей седан з переднім приводом демонструє високу надійність серед вживаних японських автомобілів.

У комплектації 2015 року автомобіль має надійний силовий агрегат на 2,0 л. Модернізований мотор демонструє потужність 143 к.с. у поєднанні з мінімальною витратою палива 4,1 л. Але не тільки дизелем представлений автомобіль. Моторна гамма, крім цього, має ще 3 бензинові агрегати. Середній ресурс становить 300 тисяч км. Двигун споживає 7 літрів.

Продовжує список ще одна модель Toyota - Corolla.

u4b_fwaekv_big.jpg

Це авто з упевненістю можна поставити на друге місце. Власники цього автомобіля досить рідко звертаються у сервісний центр. У 11-му поколінні автомобіль побачив світ у 2013 році. Седан з переднім приводом зберіг знайому форму кузова. Разом з тим, треба відзначити, що зовні він став значно краще. Як і раніше збірка і надійність показують високу якість.

Третій ступінь належить позашляховику Toyota Land Cruiser Prado.

l3k_eyv87b_big.jpg

Серед вживаних позашляховиків цей автомобіль демонструє дуже високу надійність. На ринку вживаних автомобілів у них відзначається великий попит.

Передостанню сходинку за Mitsubishi Pajero Sport.

kx25hepcur_big.jpg

Базою для виробництва послужив пікап L200. Основна перевага полягає у сучасній трансмісії. Вона привела до поліпшення ходових характеристик і підвищення керованості. У дизельному варіанті найкраща тяга, але бензинові мотори забезпечують більш високий ресурс. Після експлуатації протягом 5 років необхідна заміна гумок стабілізаторів і регулювання зазорів.

Як не дивно, але замикає список мінівен Honda Stepwgn.

Цей автомобіль визнаний кращою моделлю серед вживаних мінівенів. Авто має вигляд мікроавтобуса середнього розміру. Авто оснащене потужним мотором з хорошою керованістю. Найбільш популярною є комплектація 2011 року. Вона має автоматичну коробку і двигун внутрішнього згоряння на 2,4 л.

Новини

Популярні теми форуму

analytics