Close button

Яку нерухомість купувати в 2021 році: поради ріелторів

Яку нерухомість купувати в 2021 році: поради ріелторів

Мінімальний бюджет для покупки інвестиційно привабливою квартири в Києві в 2021 році стартує від $ 60 тис. Про це повідомили в агентстві нерухомості, повідомляє UBR.

Таке житло відрізняється розвиненою інфраструктурою і гарними громадськими зонами, енергоефективністю і зручним плануванням. Будинки мають закриту територію та зелені насадження.

Ринок нерухомості залишається в числі найбільш привабливих для вкладення грошей і збільшення доходу. При цьому для здачі в оренду краще купувати дві "одинички", ніж одну "двушку" або "трійку".

На думку ріелторів, з урахуванням цін на ринку протягом останніх років квартири в новобудовах найменш схильні до впливу зовнішніх факторів.

Гендиректор агентства Вікторія Барабаш зазначила, що пропозиція зростає, і на цьому ринку "завжди є флагмани, які задають темп попиту".

"Це якісно нові об'єкти, які змінюють смаки і погляди людей на нерухомість. Такі об'єкти потрібно купувати першими, оскільки вони будуть актуальні ще довгий час, і "вік" такого будинку не впливатиме на його вартість", - додала вона.

Ріелтори назвали ще одну категорію будинків для інвестування - це квартири в історичних реконструйованих будинках. У них "залишився дух епохи", але є сучасний рівень комфорту. До того ж такі будинки розташовані в центрі столиці.

В агентстві також дали раду при купівлі комерційної нерухомості - необхідно враховувати два фактори:

  • розташування уздовж прогнозовано високих потоків потенційних покупців;
  • зручність для співробітників, зокрема, щоб їм було легко добиратися на роботу.

Що стосується бюджету, варто орієнтуватися на суму від $ 80 тис. Загалом вона залежить від площі, цільового призначення та інших характеристик.

Новини

Популярні теми форуму

analytics