Close button

Автомобілі, з якими власники не хочуть розлучатися

Автомобілі, з якими власники не хочуть розлучатися

Аналітики американської компанії iSeeCars провели дослідження серед власників автомобілів, які перебувають у власності понад 15 років та назвали ТОП-10 найпопулярніших, повідомляє Motor Media Review.

Про це повідомляється в звіті, опублікованому компанією.

Фахівці компанії проаналізували більше 660 тисяч автомобілів, який було випущено в період між 1981 та 2005 роками, які пропонувалися на продаж у 2020 році. У рейтингу взяли участь автомобілі, які знаходилися у власності у одного власника 15 та більше років.

Виявилося, що найбільш відданими є власники Toyota Prius. Крім того, в ТОП-10 увійшли виключно представники японських брендів Toyota, Honda і Subaru, причому ТОП-5 повністю зайняли автомобілі найбільшого в світі автовиробника.

"Японські автомобілі, особливо Toyota та Honda, відомі своєю надійністю та довговічністю. Вони привертають практичних споживачів, яким потрібні машини, які можна експлуатуватися довше інших.
Автолюбителі з більшою ймовірністю будуть зберігати у себе автомобілі, які, по їх досвіду, не підведуть на дорозі і не вимагають дорогого обслуговування", – прокоментував аналітик iSeeCars Карл Брауер.

Новини

Популярні теми форуму

analytics