Close button

Чоловік помер від нового штаму COVID після 5 негативних тестів

Чоловік помер від нового штаму COVID після 5 негативних тестів

Одному з перших американців, загиблих в результаті зараження британським штамом коронавірусу, лише з шостого разу поставили правильний діагноз, повідомляє Лента.ру.

За словами дружини, з початку пандемії COVID-19 35-річний Альфонсо Джексон-молодший (Alfonzia Jackson Jr.) з американського штату Алабама намагався уникати великих скупчень людей і виходив з дому лише на роботу. Попри це, в січні його самопочуття стало погіршуватися. У чоловіка було утруднене дихання і підвищена температура.

ЗМІ повідомляють, що перші п'ять тестів на коронавірус, які зробили Джексону, показали негативний результат. Лише після шостого тесту стало ясно, що хвороба викликана новим британським штамом коронавірусу, також відомим як B.1.1.7. За попередніми даними, він відрізняється більш швидким поширенням і частіше призводить до загибелі пацієнтів.

Джексон потрапив до лікарні 22 січня. Чоловікові потрібна була ЕКМО та штучна вентиляція легенів, потім через серцеву недостатність, пов'язану з COVID-19, йому зробили операцію. Зусилля медиків виявилися марними, і 2 лютого він помер.

Новини

Популярні теми форуму

analytics