Close button

Трамп приховував свої розмови з Путіним

Трамп приховував свої розмови з Путіним

Експрезидент США Дональд Трамп проводив таємні переговори й зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним. Про це повідомляє Politico, повідомляє Курс Украины.

Стало відомо, що за чотири роки президентства Трамп провів десятки розмов і зустрічей з Путіним, які ретельно приховувалися. Питанням залишається те, що саме обговорювали лідери країн.

Однак Джо Байден тепер має доступ до всієї цієї інформації й може сам прослухати розмови президентів. Адміністрація Байдена ніяк не коментувала поки цю новину і не повідомляла про те, чи чула подробиці розмов.

"Пріоритетом національної безпеки є з'ясування того, що Трамп сказав Путіну за чотири роки його перебування при владі. Деякі речі, наприклад, ті, що відбулися на деяких особистих зустрічах, на яких не був присутній американський перекладач або діловод, можливо, ніколи не будуть повністю відомі . Але я був би дуже здивований, якби нова команда національної безпеки не намагалася отримати доступ до записів розмов", - сказав один з колишніх співробітників служби національної безпеки, близький до нового президента.

Відзначимо, що Трамп ретельно приховував свої бесіди не тільки з Путіним, але і з іншими іноземними лідерами. Деякі з них настільки зашифровані, що навіть члени Кабінету міністрів не знаю суть розмов.

За інформацією джерел, деякі розмови з Путіним експрезиденту США вдалося конфіскувати.

Новини

Популярні теми форуму

analytics