Close button

Дубинський продає авто, а Лукашенко "готує переворот" - головні події 11 лютого

Дубинський продає авто, а Лукашенко "готує переворот" - головні події 11 лютого

Виключений з фракції "Слуга народу" Олександр Дубинський почав продавати свої автомобілі, а "Європейська солідарність" вирвалася на перше місце в партійному рейтингу. Про це та інші події 11 лютого - далі в матеріалі, повідомляє Курс Украины.

Національна поліція заявила про проведення реформи й створення нової єдиної інспекції. По всій Україні залишилося лише 132 райвідділи, понад 490 - закрили. Новий орган буде називається "Департамент головної інспекції Нацполіції", він почне роботу вже в березні цього року.

Народний депутат Олександр Дубинський, який потрапив під санкції США і був виключений з фракції, почав продавати свої автомобілі. Мабуть, "мама більше не любить швидкість", а нардеп позбавляється від автопарку, поки його не заарештували.

Стало відомо, яку зарплату за минулий місяць отримав президент України. Так, Володимир Зеленський отримав 22,5 тис. гривень. Це найнижча зарплата в Офісі президента. Наприклад, зарплата Андрія Єрмака склала 37 тис.

КМІС опублікував нові рейтинги партій. Партія експрезидента Петра Порошенка "Європейська солідарність" вирвалася на перше місце. ОПЗЖ почала здавати позиції після блокування каналів і посіла друге місце - вони втратили цілих 4% підтримки. А ось "Слуги народу" зайняли 3 місце в рейтингу й отримали всього 10,5% і 15,5%.

На нардепа Віктора Медведчука почали "полювання" в НАБУ і САП. Проти самого політика ніяких звинувачень поки не висувалося, проте ці органи почали розслідування на підприємствах, які так чи інакше пов'язані з Медведчуком. НАБУ і САП повідомили про підозру ексзаступнику директора держпідприємства "УкрГІАП". Відповідно до заяв, це підприємство, а також "ПрикарпатЗахідТранс" працювали на підроблених висновках експерта.

Європарламент прийняв резолюцію щодо України. В ЄС вважають Україну досить перспективною країною, однак вийти на новий рівень не дозволяє корупція, яка гальмує реформи. Але доповідач підкреслив, що Україна рухається в правильному напрямку і дотримується Угоди про асоціацію та інтеграцію в ЄС.

В ООН зробили заяву про Донбас. Організація закликає розблокувати рух на лінії розмежування, а також запустити в роботу закриті КПВВ.

У США на 79 році життя помер творець відомого журналу Hustler Ларрі Флінт. За попередніми даними, він помер від серцевої недостатності.

Лукашенко провів в Білорусі з'їзд, в ході якого зробив кілька заяв. По-перше, Лукашенко, слідом за Путіним, вирішив переписати Конституцію країни й винести це на референдум у 2022 році. По-друге, це останній термін Олександра Лукашенка на посаді президента. По-третє, він назвав умову, за якої залишить пост - в країні не повинно бути протестів, а його прихильники будуть в безпеці.

За несплату податків можуть засудити на 7 років позбавлення волі. Про це сказано в новому законопроєкті ВР. Згідно з ним, за ухилення від сплати податків загрожує до 7 років позбавлення волі. А за незаконне відшкодування ПДВ, а також подачу заяви про таке відшкодування, яке прирівняне до шахрайства, з тюремним ув'язненням до 12 років.

Новини

Популярні теми форуму

analytics