Close button

Погода на 13-14 лютого: снігопади відходять, повертаються морози

Погода на 13-14 лютого: снігопади відходять, повертаються морози

За прогнозами синоптиків, циклон вже на цих вихідних покине територію України. Так, в суботу вдень ще йтиме невеликий сніг в центральних регіонах України, але потім зникне і він. Втім, весни чекати не варто, оскільки вдарять сильні морози, повідомляє Курс Украины.

Прогноз на 13 лютого

У суботу температура повітря вдень в північних і центральних областях становитиме -13...-8°C, а вночі - -14...-11. На заході країни вдень очікується приблизно -7...-4, а вночі повітря охолоне до -14...-11. На сході та півдні країни стовпчики термометрів вдень покажуть -8...-5, а вночі - до 12 градусів морозу.

Опади у вигляді снігу випадуть у Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Черкаській, Полтавській та Кіровоградській областях. У всіх інших регіонах - хмарно, але сухо.

У Києві також слід чекати снігопадів. Вдень і вночі температура буде коливатися в межах -13...-11 градусів за Цельсієм. Швидкість вітру в цей день досягне 32-36 км/ч.

По всій країні - Ⅰ (жовтий) рівень небезпеки. Причини, як і раніше, - сильний вітер, заметіль, ожеледь.

У гірських районах Закарпаття, Івано-Франківщини та Львівщини продовжить діяти значний рівень небезпеки сходження лавин.

Прогноз на 14 лютого

У неділю буде досить морозно. На заході вдень -6...-4 градуси, а вночі - -10...-8. На півночі та в центрі денна температура опуститься до -12...-8°, а нічна - і зовсім до -16...-12°. На сході та півдні країни "легше": вдень обіцяють не нижче -7 (3-5 градусів морозу в середньому), а вночі - -11...-9 за Цельсієм.

У більшості регіонів буде хмарно з проясненнями, лише тільки в Івано-Франківській і Чернівецькій областях прогнозують сніг.

У Києві снігопади повинні закінчитися. Температура повітря вдень складе -8...-6°C, а вночі може опуститися до -14...-12 градусів.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics