Close button

"РБ Лейпциг" - "Ліверпуль": онлайн-трансляція 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

"РБ Лейпциг" - "Ліверпуль": онлайн-трансляція 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

"РБ Лейпциг" 16 лютого приймає "Ліверпуль" в першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, повідомляє Курс Украины.

Відзначимо, що спочатку зустріч повинна була відбутися в Німеччині, але через коронавируса поєдинок перенесли в Угорщину.

Читайте також: "Барселона" - "ПСЖ": онлайн-трансляція 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Онлайн-трансляція поєдинку Ліги чемпіонів "РБ Лейпциг" - "Ліверпуль"

"РБ Лейпциг" в нинішньому сезоні поки не виправдовує серйозних завдань керівництва. У Бундеслізі команда так і не нав'язала реальну конкуренцію "Баварії".

"Ліверпуль" в минулому турі АПЛ програв. Найприкріше, що команда Юргена Клоппа поступилася сусідові по турнірній таблиці "Лестеру" з рахунком 3: 1. Зараз підопічні Клоппа знаходяться на 5-му місці.

Орієнтовні склади

"Лейпциг": Гулачі; Клостерманн, Орбан, Упамекано; Мюкіле, Забітцер, Камплі, Анхеліньо; Нкунку, Ольмо; Поульсен

"Ліверпуль": Аліссон; Александер-Арнолд, Кабак, Хендерсон, Робертсон; Тьяго Алькантара, Вейналдум, Джонс; Салах, Фірміно, Мане

Що говорили тренери?

"Ми зараз на ходу і виграли чотири останні матчі. І все ж, якщо" Ліверпуль "проведе хороший матч, фаворитом буде він. Однак ми довели, що можемо на рівних грати з європейськими грандами. Незважаючи на погані результати команди в прем'єр-лізі, багато тренерів в Англії кажуть, що "Ліверпуль" поряд з "Манчестер Сіті" - найбільш незручні команди в чемпіонаті, оскільки вміють пристосовуватися до суперника і здорово виконують настанови тренера. "Ліверпуль" більше не думає про чемпіонський титул в Англії і кине всі сили на лігу чемпіонів ", - зазначив Нагельсман.
"Повинні не розгубити те хороше, що є в нашій грі. Якщо ви бачили матчі з" Сіті "і" Лестером ", то ми не виглядали командою, яка могла забити два м'ячі, а пропустити сім. Це сталося через індивідуальні помилки, які ми обговорили. Настрій хороший, але, звичайно, бувало і краще ", - сказав головний тренер" Ліверпуля "Юрген Клопп.

Новини

Популярні теми форуму

analytics