Close button

Дорогі і незвичайні будинки знаменитих людей

Дорогі і незвичайні будинки знаменитих людей

Будинок - найважливіше місце в житті кожної людини: це наша фортеця. А для знаменитих людей - ще один спосіб всіх здивувати, повідомляє Сегодня.

"Палац-міхур" модельєра П'єра Кардена

Так званий палац-міхур відомого модельєра П'єра Кардена, який знаходиться на півдні Франції, недалеко від міста Канни, недавно виставили на продаж. Будівля вважається одним з найдорожчих в світі, за нього хочуть 455 мільйонів доларів.

Будинок звели в 80-х роках, в ньому десять спальних кімнат і три басейни, але винятковим атрибутом розкоші є амфітеатр під відкритим небом на 500 місць.

Будинок П'єра Кардена Будинок П'єра Кардена

Будинок П'єра Кардена Будинок П'єра Кардена

"Космічний" будинок мільярдера Владислава Дороніна

У Підмосков'ї продається екстравагантний будинок космічного дизайну. Він повинен був стати подарунком на весілля супермоделі Наомі Кемпбелл від її колишнього нареченого - мільярдера Владислава Дороніна. Бізнесмен хоче за нього 150 мільйонів доларів, хоча стверджує, що витратив на будівництво в півтора рази більше. Будинок цінний, тому що це єдиний приватний будинок, спроектований архітектором Захой Хадід.

Будинок Наомі Кемпбелл Будинок Наомі Кемпбелл

Але це не єдиний ексцентричний будинок Наомі Кемпбелл. Десять років тому Доронін подарував тепер уже екс-коханої особняк у формі ока єгипетського бога Гора.

602e9562d07a8.jpg Екодім в формі ока бога Гора

Будинок знаходиться на турецькому острові Плайя-де-Клеопатра і завдяки сонячним батареям енергетично повністю незалежний. Після розриву пари будинок залишився Наомі.

Будинок-музей Сальвадора Далі

Вже півстоліття цінителів прекрасного дивує дивний будинок сюрреаліста Сальвадора Далі, який знаходиться в іспанському Фігерасі. Це справжня фортеця, де зали об'єднані химерними лабіринтами, а оформлення - роботи самого Далі, які збільшують вартість будинку в рази. Остання інвентаризація проводилась 44 роки тому, і тоді експерти оцінили будівлю в 200 000 євро, в той час як тільки одне панно на стелі варто дев'ять мільйонів євро. Зараз тут будинок-музей художника, відкритий для туристів.

Будинок-музей Сальвадора Далі Будинок-музей Сальвадора Далі

"Хвилястий" будинок у Відні

А ось багатоквартирний будинок авторства Фриденсрайха Хундертвассера, який знаходиться у Відні, належить місту. Квартири цього "хвилястого" будинки здаються за середньою вартістю житла в Австрії і доступні всім бажаючим.

будинок Хундертвассера будинок Хундертвассера

Новини

Популярні теми форуму

analytics