Close button

Казанін з "Квартал 95" вперше показав інтер'єр квартири

Казанін з "Квартал 95" вперше показав інтер'єр квартири

Актор "Квартал 95" Степан Казанін (справжнє ім'я - Сергій) показав, хто живе в його квартирі, повідомляє Politeka.

Степан Казанін в своєму ексклюзивному інтерв'ю для програми "ЖВЛ" нарешті показав, як виглядає його квартира, і хто живе з ним крім дружини і дітей.

Степан Казанін досить рідко розповідає про себе, але в цей раз він показав незвичайний інтер'єр свого житла. Квадратні метри обставлені зі смаком і мають цікаві акценти. Так, велика кухня-студія з білими панелями і значним дерев'яним столом плавно переходить в простору вітальню кімнату, де так і хочеться сісти на затишний коричневий диван і сховатися теплим картатим пледом.

HzyQB3XNyNOnfG8nVciuS8Zo8Vch62pJdRDX7dv8

Оригінальні "соти" з дзеркал з'єднуються в незвичайне панно на стіні, а м'який жовтий світло сприяє задушевної сімейної бесіді.

ygE2O3njpNKoAl0kULCWXxeYmjp7rwnu8oP5G68P

Також Степан Казанін познайомив своїх шанувальників з членами своєї сім'ї, серед яких досить важливу роль зіграв домашній вихованець - пес по кличці Конор, який з радістю рятує всю сім'ю від нудьги своїми іграми з м'ячиком і несподіваними ласками.

tAp3pGCGgxnaEqjRiDFA0DYkWZWX8tUl08M8eczc

За словами Казаніна чотирилапий друг з'явився в їхній родині під час весняного локдауна, коли в будинку стало нудно і нічим було зайнятися.

"Переробили всі справи на карантині, фантазія закінчилася, так що завели собаку", - говорить актор.
tSnTiLCTr2WZBaxy8vC3q123AOB1tX5LIODldH7F

І всього за один рік маленький Конор перетворився на величезного грайливого пса, який не проти пограти з сім'єю і навіть погризти що-небудь для розваги.

Ed69ssjigThzSQHWlaumitsC3Mi0zstEU4GmcMPh

Але сім'я дуже щаслива від того, що в будинку є вихованець, тому що він їх добре дисциплінує.

Новини

Популярні теми форуму

analytics