Close button

В Одесі унаслідок пожежі в загинув неповнолітній

В Одесі унаслідок пожежі в загинув неповнолітній

В Одесі в ніч на 20 лютого унаслідок пожежі в квартирі сусідки загинув 17-річний юнак, двоє малолітніх дітей і їх матір госпіталізовано, повідомляє УНИАН.

Як повідомили в пресслужбі Головного управління ГСЧС в Одеській області, о 1:55 в службу порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому 2-поверховому будинку. Як з'ясувалося, на першому поверсі будинку горить домашнє майно.

Пожежні ліквідували загоряння о 2:41 на площі 25 кв. м. Під час гасіння пожежі на сходовій клітці виявлено загиблого, 2003 р.н..

За фактом загибелі 17-річного юнака розпочато розслідування, повідомили в регіональному главку Нацполіціі.

«Юнака мертвим виявили вночі на сходах, біля своєї квартири, після ліквідації пожежі в квартирі його сусідки поверхом нижче. Попередня причина смерті хлопця - отруєння продуктами горіння», - повідомили в Нацполіціі.

Попередньо встановлено, що в житловому приміщенні 71-річної городянки сталося загоряння електрообігрівача. Пожежу рятувальники ліквідували в межах квартири, але задимлення швидко поширилося по всьому будинку.

До лікарні з отруєнням продуктами горіння доставлено сім'ю з другого поверху - 41-річну жінка і двоє її дітей, 2010 р. н. і 2014 р.н.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (умисне вбивство з позначкою «нещасний випадок») Кримінального кодексу України.

Для встановлення остаточної причини смерті неповнолітнього тіло направлено на судово-медичну експертизу. Встановлюються обставини події.

Новини

Популярні теми форуму

analytics