Close button

Дихальні техніки: як швидко заспокоїтися

Дихальні техніки: як швидко заспокоїтися

Дихальні техніки є одним з найдієвіших способів нормалізувати енергетику. Намагайтеся брати їх на озброєння, щоб ефективно боротися зі страхами, нервами і невпевненістю, повідомляє Slovofraza.

Дихальна техніка для заспокоєння нервів

Коли людина знаходиться в стані нервового збудження, вона забуває про нормальний ритм вдиху і видиху. Саме тому, коли ви виходите з себе, намагайтеся дихати дуже швидко і ритмічно. При цьому ваша спина повинна бути прямою. Саме таке дихання заспокоює нерви. Коли вас ніхто не бачить, ви можете вдатися до допомоги спеціальної техніки. Необхідно дуже широко відкрити рот і дуже швидко вдихати і видихати протягом 20-30 секунд. Потім потрібно зупинитися і почати дихати рівно - в звичайному ритмі. Так нервове напруження спаде дуже швидко. Можна користуватися цією технікою перед сном. Тоді ваш сон буде більш глибоким.

Дихальна техніка для підвищення впевненості

Ознайомтеся з давньою східною технікою, якої вже не один десяток століть. Сядьте на стілець, щоб у вас була пряма постава, або в позу лотоса. Розслабтеся, викиньте з голови всі зайві думки. Ця техніка допомагає починати медитації, вливатися в ритм своєї душі. Суть в тому, щоб дуже глибоко вдихати. Збільшити ефективність практики можна за допомогою роботи животом. Повністю розслабте його під час вдиху. Під час видиху необхідно трохи напружувати живіт в останній фазі, щоб повітря виходило повністю. Суть в тому, щоб наповнювати легені повітрям, а потім повністю їх спустошувати. Для цього під час видиху ви не повинні в прямому сенсі видихати. Потрібно просто розслаблятися, щоб повітря миттєво виходив сам, а вже потім видавлювати його залишки, злегка напрягаясь. Говорять, що така практика допомагає набувати впевненості в собі. Вона відкриває верхні чакри і створює ідеальні умови для занурення в стан потоку.

Дихальна техніка для боротьби зі страхами

Ця методика схожа на просту практику по розслабленню, але з невеликою відмінністю. Коли ви вдихаєте або видихаєте повітря, робіть це гранично повільно. Під час вдиху ви повинні уявляти, що ви впускаєте не просто повітря, а силу та енергію Всесвіту, яка робить вас сильніше. Під час повільного видиху важливо уявляти собі, що ви разом з повітрям видихаєте ваші страхи і комплекси.Можно на вдиху про себе промовляти «я стаю сильнішим», а під час видиху - «геть сумніви». Таким чином, виходить якийсь симбіоз мантри, медитації та дихальної практики з афірмації.

Новини

Популярні теми форуму

analytics