Close button

Зеленський: хороші дороги в Україні перестали бути фантастикою

Зеленський: хороші дороги в Україні перестали бути фантастикою

Президент Володимир Зеленський переконаний, що проєкт "Велике будівництво" показав, що хороші дороги в Україні перестали бути "фантастикою", повідомляє Деловая Столица.

Про це він заявив в рамках Всеукраїнського форуму "Україна 30. Інфраструктура".

Так, президент нагадав, що в його передвиборчій програмі був "дуже важливий" пункт - "комфортна країна". Зеленський зазначив, що найбільш важливим для виконання цього пункту є будівництво доріг.

"Про них існує або існувало багато - мільйони жартів. На їх ремонті були вкрадені мільйони гривень. Всі думали що хороші дороги і Україна це - фантастика. Ми довели, що це може стати реальністю",- заявив президент.

За його словами, в минулому році, незважаючи на "коронакризу, було побудовано 6500 кілометрів доріг, з них - чотири тисячі доріг державного значення і дві з половиною тисячі місцевих доріг"

"Коли ми вперше заявили про ці плани - їх вважали абсолютно божевільними. Сьогодні це офіційна статистика і це вже історія. Тому ми не збираємося зупинятися і наша мета на 2021 рік не зменшується - це чотири з половиною тисячі кілометрів державних доріг і 2000 кілометрів місцевих доріг",- повідомив Зеленський.

Глава держави також анонсував і інші "амбітні" і "пріоритетні" проєкти.

Новини

Популярні теми форуму

analytics