Close button

Погода в Україні: повертаються опади й ожеледиця

Погода в Україні: повертаються опади й ожеледиця

В Україну з півночі зайде циклон, а тому жителі окремих регіонів мають знову приготуватися до дощів і/або снігопадів. Згідно з прогнозами синоптиків, температура нижче нуля в країні також затримається, повідомляє Курс Украины.

У середу, 24 лютого, на заході буде досить сонячна і тепла погода. У Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях вдень повітря прогріється до +7...+10 градусів, а вночі охолоне до -4...0. У центральних регіонах протягом дня очікується приблизно 0...+2°C, хоча і не виключається похолодання до -5. У темний час доби - 6-8 градусів з позначкою "мінус", але може дійти й до -13. На сході та півночі все так само холодно: вночі стовпчики термометрів опустяться аж до -19...-15°C, а вдень піднімуться лише до -7...-5 (до -3...-1 на Чернігівщині). У південних областях, в тому числі й у Криму, обіцяють від -3 до +1 вдень і близько -4...-2 вночі.

Рясні опади протягом доби випадуть в північних і частково зачеплять центральні регіони. Так, сніг та мокрий сніг з дощем варто чекати жителям Житомирщини, Київщини, Чернігівщини, Сумщини та Черкащини. У Кіровоградській і Полтавській областях - незначний сніг.

На дорогах країни, крім Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької обл. і Криму, прогнозують ожеледицю. У зв'язку з цим буде встановлено Ⅰ (жовтий) рівень небезпеки.

У гірських районах Львівщини та Закарпаття попереджають про значний рівень небезпеки сходження лавин. На Івано-Франківщині загрозу оцінюють як помірну.

У Києві очікуються мокрий сніг з дощем і ожеледиця. Днем буде близько 0...+2°C, вночі температура опуститься до -6...-4. Швидкість вітру - 7-14 км/год.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics