Close button

Під Мелітополем 5-річну дівчинку висадили з автобуса і залишили на морозі

Під Мелітополем 5-річну дівчинку висадили з автобуса і залишили на морозі

У селі Новомиколаївка під Мелітополем 5-річну дитину висадили зі шкільного автобуса на порожній зупинці та залишили одну, повідомляє Курс Украины.

Про це повідомляє видання "Місцеві вісти".

Так, 5-річна дівчинка, вихованка дитячого садка в сусідньому селі Семенівка, близько 40 хвилин стояла на морозі, поки її не помітила сусідка-школярка і не відвела додому.

Батьки не змогли зустріти дочку, бо не отримали повідомлення про те, що дитячий сад у зв'язку з погодними умовами закривається раніше. Такі повідомлення адміністрація саду розсилає в месенджерах.

У відділі освіти Семенівської ОТГ стверджують, що вихователі намагалися додзвонитися батькам дівчинки, але ті не взяли трубку.

"ДСНС попередила про погіршення погодних умов, а в Новомиколаївці є пагорб, який в таких умовах стає непроїзним. Тому водієві автобуса не можна було зволікати, інакше він не зміг би розвезти інших дітей, поставивши їх здоров'я під удар", - так коментує ситуацію начальник відділу освіти ОТГ Владислав Ткаченко.

Він додає, що працівники саду нібито просили сусідів, які проходили поруч, довести дівчинку до будинку, на що ті нібито погодилися. Втім, згідно із законом, вихователі були зобов'язані передати дитину з рук в руки родичам.

Новини

Популярні теми форуму

analytics