Close button
 Передплата за 50% - літня акція!

"Шахтар" - "Маккабі": онлайн-трансляція 1/16 фіналу Ліги Європи

"Шахтар" - "Маккабі": онлайн-трансляція 1/16 фіналу Ліги Європи

У четвер, 25 лютого, пройде матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому зіграють "Шахтар" і "Маккабі". Поєдинок обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з іспанцем Хосе Санчесом. Зустріч відбудеться на НСК Олімпійський в Києві. Старт трансляції - о 19:55. На нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція поєдинку, повідомляє Курс Украины.

"ШАХТАР" - "МАККАБІ" - 0: 0 (2: 0)

У першому матчі "Гірники" зуміли здобути комфортний виїзний результат в Тель-Авіві в матчі проти "Маккабі". Команда Луїша Каштру виграла з рахунком 2: 0.

орієнтовні склади

"Шахтар": Трубін, Додо, Матвієнко, Віта, Корнієнко, Майкон, Алан Патрік, Соломон, Марлос, Тайсон, Мораес

"Маккабі": Тененбаум, Жералдеш, Тібі, Ернандес, Сабор, Перець, Глазер, Голаса, Хозез, Пешич, Бен Хаїм

прогноз букмекерів

Фаворитом поєдинку є "Шахтар". Коефіцієнт на тріумф "гірників" становить 1.75. Для порівняння, шанси на перемогу гостей оцінюються в 5.30, а нічийний результат пропонується з коефіцієнтом 3.65. Для проходу до чвертьфіналу ізраїльтянам необхідно перемагати в два і більше м'ячі, однак букмекери практично не вірять в такий результат - 11.50.

Що говорили тренери.

Головний тренер "Маккабі" Патрік фон Ліувен:

"Ми постараємося продемонструвати нашу кращу гру і реалізувати свій план на цей матч. Команда зробить все можливе для перемоги, а результат буде відомий через 90 хвилин після стартового свистка".

Головний тренер Шахтаря Луїш Каштру:

"Практично всі наші гравці в відмінних кондиціях, включаючи Корнієнко, щоб вийти на поле і показати відмінний футбол. Всі готові грати проти Маккабі - команди, яка створила нам величезні труднощі в першому матчі. Я спеціально зараз говорю про Маккабі: мені здається, в цьому залі концентрація трохи йде від самої важливої теми, яку потрібно обговорювати, - завтрашнього поєдинку. Практично всі хлопці відновилися, відчувають себе прекрасно, і, сподіваюся, до завтрашнього поєдинку ми будемо готові ".

Новини

Популярні теми форуму

analytics