Close button

Аваков не бачить аргументів на користь санкцій проти Порошенка

Аваков не бачить аргументів на користь санкцій проти Порошенка

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков не вважає обґрунтованою можливість впровадження будь-яких санкцій щодо п'ятого президента України, лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка, повідомляє Интерфакс-Украина.

В ефірі програми "У гостях у Гордона" у вівторок, відповідаючи на запитання ведучого, чи будуть щодо Порошенка рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій, Аваков сказав: "Я не бачив таких аргументів".

На уточнювальне запитання, чи хотів він, щоб вони з'явилися, глава МВС відповів: "Ні. Я не вважаю, що нині правильно діяти в цьому напрямі".

"Є претензії до політика Порошенка - пред'явіть їх у такому разі в судовому порядку. Із захистом, з адвокатурою, з судовим процесом прозорим, а Порошенко - не ворог України. Порошенко - це наша внутрішня політика. Ми маємо до нього претензії - ми його не обрали президентом. Ми його підтримуємо - а його значна частина населення все ще підтримує, він отримав представництво в парламенті. Це нормальний змагальний процес", - додав Аваков.

Новини

Популярні теми форуму

analytics