Close button

Банкова вирішила призначити Верещук міністром оборони, - джерела

Банкова вирішила призначити Верещук міністром оборони, - джерела

Народний депутат пропрезидентської фракції "Слуга народу" Ірина Верещук може очолити Міністерство оборони замість Андрія Тарана, повідомляє Деловая столица.

Про це повідомив колишній "слуга" Олександр Дубінський, посилаючись на власні джерела.

"Сьогодні колеги в Раді мені сказали, що в ОП розглядається варіант зняття міністра оборони (Андрія) Тарана і призначення замість нього Ірини Верещук. У грудні комітет з нацбезпеки ВР вже висловлював Тарану недовіру, але тоді скандал зам'яли в ОП. Зараз, мабуть, вирішили відіграти назад і повернутися до відставки міністра оборони", - написав одіозний нардеп у себе в Telegram.

Він іронічно додав, що "експерименти з промисловістю, економікою, Нацбанком і тарифами ми вже провели, чого б і з обороною воюючою країни не пограти".

"Не варто дивуватися й величезній сміливості майбутнього кандидата в міністри оборони", - підкреслив Дубинський, який давно критикує Верещук за програш на виборах мера Києва.

Про можливе призначення нардепа на посаду міністра повідомив також анонімний Telegram-канал "Джокер".

"Поспілкувався від імені Бородатої Бабусі з одним з високопоставлених людей з ОП, з чого мені стало відомо, що Ірина Верещук має всі шанси стати міністром оборони України. На жаль переписку на даний момент опублікувати не можу, але завдання цієї суворої Меррі Поппінс - спуститися на своїй чарівній парасольці і викинути звідти Бородату Бабусю з поставок нафтопродуктів, так само як це зробили нещодавно з Центренерго", - йдеться в повідомленні.

Новини

Популярні теми форуму

analytics