Close button

DJI представила швидкісний дрон з окулярами і відмінною камерою

DJI представила швидкісний дрон з окулярами і відмінною камерою

DJI FPV може розігнатися від 0 до 100 км/год всього за 2 с, а максимальна швидкість складає 140 км/год, повідомляє iXBT.com.

DJI представила FPV, гібридний дрон, який пропонує можливість управляти польотом з видом першої особи, швидкість і маневреність гоночних дронів, а також функції камери споживчих БПЛА.

DJI FPV може розігнатися від 0 до 100 км/год всього за 2 с, а максимальна швидкість складає 140 км/год. Дрон має три режими польоту, включаючи нормальний, який розроблений для початківців пілотів і дозволяє пристрою зависати на місці і виявляти перешкоди. В ручному режимі забезпечується повний контроль над польотом, при цьому всі датчики і функція зависання відключені. Нарешті, спортивний режим зі збереженням деяких функцій безпеки нормального режиму.

Незалежно від режиму, DJI FPV має функцію екстреного гальмування і зависання, яку можна включити в будь-який час одним натисканням кнопки. Функція повернення дозволяє дрону повернутися у вихідну точку в разі втрати зв'язку. БПЛА також попередить пілотів про будь-яких знаходяться поблизу літаках або вертольотах.

Прямо з коробки DJI FPV поєднує в собі найкращі доступні технології для гібридних дронів. Він може літати, як гонщик, парити, як традиційний дрон, розганятися і зупинятися швидше, ніж будь-який з них. - DJI

Ключовим елементом DJI FPV є окуляри DJI FPV Goggles V2. Дрон може відправляти зображення на відстань до 10 км в двох режимах. У режимі високої якості підтримує дозвіл 1440 x 810 пікселів при 60 к/с з полем зору 142 ° або 50 к/с з полем зору 150 °. Затримка в цьому режимі складає менше 40 мс. У режимі Low-Latency дозвіл таке ж, але ви отримуєте або 120 к/с з полем огляду 142 °, або 100 к/с з полем зору 150 ° із затримкою менше 28 мс. Одночасно можна підключити до восьми пар окулярів для глядачів.

bx1is0k150_big.jpg

DJI FPV оснащений камерою, яка дозволяє записувати відео 4K при 60 к/с. Також можна записувати уповільнені в чотири рази ролики дозволом 1080р. Відео можна зберігати в H.264 або HEVC. Камера також підтримує цифрову стабілізацію зображення RockSteady від DJI.

DJI FPV варто 1299 доларів і включає в себе пульт дистанційного керування, окуляри FPV Goggles V2, кабелі та одну акумуляторну батарею. DJI також пропонує додатковий контролер, який дозволяє управляти дроном за допомогою рухів кисті, за 199 доларів.

Комплект DJI FPV Fly More Kit, який включає в себе дві додаткові батареї і адаптер для зарядки, коштує 299 доларів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics