Close button

Сім ідей, як наповнити життя весною

Сім ідей, як наповнити життя весною

Довгоочікувана весна нарешті настала! А якщо весняного настрою вам поки що бракує, мерщій створюйте його – наші поради у цьому допоможуть, повідомляє Хіт FM.

Яскраві кольори

Весна – це, насамперед, яскраві барви квітів, зелені та світло сонця. Звісно, всього цього ще треба дочекатись, а поки додаваймо в життя кольорів самі. Діставайте та вдягайте кольорові речі та аксесуари – яскравий шалик, кофта чи браслет здатні створити диво із настроєм. Постеліть на кухні скатертину з квітами чи придбайте нову кольорову чашку. На роботі можна повісити картину з весняним пейзажем. Або навіть краще - роздрукувати власну улюблену світлину з весняної прогулянки у парку чи з виставки квітів.

Рух

За зиму ми всі звикли до затишних посиденьок із чашкою чаю та книжкою – це приємна звичка, але весняного настрою вона не додасть. Започаткуйте нові, більш рухливі традиції: не пропускайте ранкову зарядку, робіть перерви в роботі та виходьте на прогулянку на свіжому повітрі.

Сезонне прибирання

У багатьох країнах весною заведено робити генеральне прибирання, адже воно допомагає наповнити домівку свіжістю. Його найважливішим пунктом є миття вікон, адже саме через них сонце забезпечує оселю світлом. Також не забувайте регулярно провітрювати помешкання, аби свіже весняне повітря наповнювало кімнату та покращувало ваш настрій.

Вітаміни

Саме навесні нам найбільше не вистачає вітамінів і особливу увагу варто приділити здоровому харчуванню. Поки ви чекаєте на появу сезонних фруктів та ягід, вживайте якомога більше сухофруктів, заморожених ягід та горіхів. І не забувайте про сонячне світло, яке забезпечує нас вітаміном D – не втрачайте можливості побути під першими променями весняного сонця.

Оновлення та зміни

Весна - пора оновлень, і це стосується не лише природи, а й кожного з нас. Можливо, ви саме думали змінити зачіску чи стиль? А може вам потрібні більш кардинальні зміни, такі як перестановка в квартирі чи нова робота? У будь-якому разі, весна - найкращий час для таких експериментів, тож будьте сміливішими.

Живі рослини

Коли ще милуватись квітами, якщо не навесні? Поставте букет свіжих квітів на столі, а якщо не любите зрізані квіти – придбайте горщик з рослиною. Якщо ви з тих людей, хто забуває вчасно поливати рослини, встановіть на телефон один зі спеціальних додатків, в якому можна налаштувати регулярні нагадування.

Інтер’єр

Щоб оселя стала світлішою, варто наповнювати її пастельними кольорами – ніжно-рожеве або блакитне покривало на ліжку буде дуже доречним у цю пору. Відмовтеся також від темних штор та поставте широке дзеркало навпроти вікна – воно подвоюватиме кількість сонячного світла та робитиме кімнату ще світлішою.

Новини

Популярні теми форуму

analytics