Close button

Могилевська показала свій новий будинок (фото і відео)

Могилевська показала свій новий будинок (фото і відео)

Відома співачка Наталя Могилевська, яка багато років прожила в самому центрі Києва, перебралася на околицю. Подалі від суєти великого міста і ближче до природи, повідомляє Страна.ua.

Як стало відомо від джерел в оточенні артистки, минулого року вона оселилася в дерев'яному будиночку на Осокорках з видом на Дніпро.

Тепер Могилевська проживає на дачному масиві лівого берега. Її двоповерховий будиночок, скромних за площею розмірів, знаходиться на першій береговій лінії Дніпра.

Будинок Могилевської на Осокорках.

Будинок Могилевської на березі Дніпра

Нова оселя збудована в стилі "пляжного будиночка" і досить екологічна, оскільки виконана з дерева. А на даху розміщені дві панелі - сонячні батареї, які забезпечують будинок "зеленою енергією".

Має котедж кухню-вітальню, зал для музичних репетицій, кілька спалень на другому поверсі і вуличну терасу. Її прикрашають китайські ліхтарики і полотно із зображенням Ганеша (це індійський бог достатку з головою слона).

Дворик невеликий, всього кілька соток. Є на території гараж на одне авто і галявина. Такі невеликі володіння в якраз для Наталії, яка проживає там зі своїм лабрадором на прізвисько Ая.

І хоч новий будинок співачки стоїть прямо на березі, персонального пляжу або особистого виходу до води у неї немає.

Місцевість, де оселилася співачка, далеко не найпрестижніша, хоч і знаходиться в межах міста. Це околиця спального району, звідки складно вибиратися в центр через вузькі дороги і щільне заселення. За документами з реєстру прав на нерухоме майно, ця дача не записана на Могилевську. Можливо, вона орендує житло.

будинок Могилевської

У той же час у виписці значиться, що у Наталії є дві сусідні квартири в сталінці на Шовковичній, де вона і проживала багато років. Це елітний район - Печерські липки або як його ще називають урядовий квартал (через розміщення там поруч Кабміну, Офісу президента і Верховної Ради).

будинок Могилевської

Також артистка володіє віп-апартаментами і трьома гаражами в клубному будинку на Мічуріна. П'ятиповерхову будівлю на 7 квартир в Царському селі (елітна місцевість біля Ботсаду, її ще називають Звіринець) зводив свояк Могилевської - Борис Бронштейн, чоловік старшої сестри Оксани.

І ще три квартири співачки розкидані по різних районах Києва: Позняки, Либідська, Лук'янівка.

Новини

Популярні теми форуму

analytics