Close button

У Дубаї відкрили котячий готель

У Дубаї відкрили котячий готель

У Дубаї відкрився розкішний готель для котів британської компанії Pawsome Pets. Приміщення в 370 кв. метрів розташоване в промисловій зоні Al Quoz - готель вважається найбільшим в своєму роді, повідомляє Русские Эмираты.

Вартість перетримки котів починається від 80 дирхамів ($ 21.78) в день. У неї входить повний пансіон з постільними речами, харчуванням та нагляду - всім, що може знадобитися домашній тварині.

Компанія також пропонує повний спектр послуг з міжнародного перевезення тварин, включаючи виготовлені на замовлення перенесення. У готелів кішкам також буде, де пограти: для них облаштовано будиночки і крісла, точила для нігтів, а також пропонується на вибір безліч іграшок.

Раніше тематичне котяче кафе Ailuromania Cat Cafe в Дубаї зайнялося пошуком нових господарів для своїх вихованців. Кафе відкрилося в 2015 році, з тих пір його мешканцями стали 25 котів, яких адміністрація сподівається прилаштувати в добрі руки.

Спочатку в кафе жили бродячі коти, підібрані на вулицях Дубая. Сьогодні заклад приймає тварин з державного притулку в еміраті Рас-Аль-Хайма, сподіваючись знайти для них нових господарів.

У кафе є постійні клієнти, які приходять, щоб поспілкуватися з тваринами, в тому числі і тому, що не можуть містити їх будинки. У кафе - два зали: в приміщенні і на свіжому повітрі, а також окремий зал для тих, хто приходить на зустріч з чотириногими друзями.

Наталя Реммер

Новини

Популярні теми форуму

analytics