Close button

Зазим'я Тіни Кароль: де живе українська співачка

Зазим'я Тіни Кароль: де живе українська співачка

Ми продовжуємо серію публікацій про нерухомість українських топ-зірок. Цього разу ми проїхалися до маєтку Тіни Кароль. Народна артистка живе у величезному будинку в селі Зазим'я під Києвом удвох з сином Веніаміном, повідомляє Страна.ua.

будинок Кароль

Виявилося, що останнім часом Тіна розширила свій двір, огородивши парканом ділянку прямо від її хвіртки до дороги. А навколо її володінь, немов гриби, після дощу, з'явилися недобудовані багатоквартирні будинки і цілий ряд невеликих магазинчиків. Так що, тепер в окрузі ведеться гучне будівництво і намічається велике заселення новими мешканцями, як тільки ЖК введуть в експлуатацію.

будинок Кароль

Колись село Зазим'я, що в 7 км від Троєщини, було тихе і затишне. Цей населений пункт з усіх боків оточує густий ліс, який з кожним роком все більше вирубують під забудову. Поруч немає завантажених автомагістралей. Але на вузьких селищних дорогах стали з'являтися тягучки при виїзді на трасу, яка веде до Києва.

Саме в Зазим'ї знаходиться маєток артистки. Там мало не кожен місцевий житель знає зіркову сусідку і вкаже на її витягнуту ділянку в 20 з гаком соток. Котедж Кароль площею близько 350 кв. м. знаходиться недалеко від проїжджої частини, а орієнтир - бензозаправка через дорогу від хвіртки Тіни.

будинок Кароль

У будинку є камін з ліпниною, літня кухня з панорамними вікнами, зимовий сад, кілька спалень. Особисто для себе зірка облаштувала репетиційну базу і тренажерний зал. Весь другий поверх відведений під дитячу і обладнаний системою «розумний дім». А на останньому рівні - скошені скляні стелі, через які можна милуватися зірками ночами і хмарами вдень.

будинок Кароль

У цокольній частині великий гараж на три авто. Перед будинком будка сторожа і будиночок для обслуги. На задньому дворі є міні-поле з воротами для футболу, зона відпочинку з місцем для розведення багаття, сад, яким особисто займається Кароль.

Новини

Популярні теми форуму

analytics