Close button

У Німеччині протестують власники будинків на колесах

У Німеччині протестують власники будинків на колесах

На вулицях Дюссельдорфа на минулих вихідних можна було побачити довгі вервечки кемперов, власники яких вимагають послаблення карантинних обмежень, повідомляє Автоцентр.ua.

Весна прийшла, а разом з нею і новий сезон для караванеров. Однак у зв'язку з пандемією коронавируса цей бізнес поставлений під загрозу. Так, днями в Дюссельдорф з'їхалися кемпери з усієї Німеччини - було зареєстровано близько 130 транспортних засобів, в тому числі з причепами.

Головна вимога власників автобудинків - дати можливість працювати кемпенгам, які були закриті ще в листопаді минулого року. Таке масове зібрання автобудинків, що отримали назву «Караван Корсо», має привернути увагу влади і в першу чергу прем'єр-міністра Північного Рейну-Вестфалії Арміна Лашета.

screenshot-20210316-144341.jpg

Організатори акції заявляють, що відпочинок в автобудинках на спеціально відведених майданчиках (кемпенгах) - ця форма туризму, яка відповідає всім карантинним вимогам. Вони відзначають, що згодні на те, щоб кемпінги заробили з 50-процентним завантаженням. Це хоч трохи б підтримало операторів, які покладають великі надії на потік туристів у великодні свята. Якщо влада залишить без уваги ці вимоги, то караванери готують провести подібні акції протести і в інших великих містах - в Мюнхені і Ганновері.

Новини

Популярні теми форуму

analytics