Close button

Дубінський звинуватив Арахамію і ОП в афері зі створення ТСК щодо "плівок Деркача"

Дубінський звинуватив Арахамію і ОП в афері зі створення ТСК щодо "плівок Деркача"

Олександр Дубінський "нагадав" Офісу президента і Давиду Арахамії про те, як "Слуга народу" брала активну участь в розслідуванні справи про так звані "плівки Деркача", повідомляє Курс Украины.

Про це йдеться в опублікованому на YouTube відео Олександра Дубинського.

Виключений з фракції нардеп стверджує, що ОП вимагав від нього участі в "справі Деркача", проте Дубинський відмовився.

"Саме Офіс президента Зеленського вимагав від мене участі в створенні ТСК у ВР по темі "плівок Порошенко-Байдена". Саме ОП вимагав від мене участі в тій прес-конференції, де Деркач опублікував відповідні плівки. Так ось, спеціально для аферистів з вулиці Банкової нагадую, що я тоді від участі в цій афері відмовився, і тоді створювати ТСК довелося особисто главі фракції "Слуги народу" в парламенті Давиду Арахамія", - говорить виключений з партії Дубинський.

Також нардеп звернувся безпосередньо до Арахамія, якого звинуватив у приховуванні слідів у справі "плівок Порошенко-Байдена".

"Арахамія недавно щось видав з приводу норки, і що хтось там кудись напісяв, так ось Арахамія і є тим самим щуром, який зараз намагається замести сліди у справі з розслідування розмови Порошенко-Байдена", - акцентує нардеп.

За словами Дубинського, саме Давид Арахамія займався створенням ТСК і підбирав людей в цю комісію.

"Саме він підбирав людей в цю ТСК. Саме він проводив через регламентний комітет Ради дану постанову і збирався винести його в парламенті", - говорить Дубинський.

Нардеп підкреслив, що його позиція - не втручатися у внутрішні справи інших держав, тому він не має ніякого відношення до "плівок Деркача".

Дубінський пізніше опублікував список нардепів зі "Слуги народу", які причетні до створення ТСК щодо "плівок Деркача".

5usk5cv6_h_big.jpg

__pyshnwze_big.jpg

Анжеліка Байбак

Новини

Популярні теми форуму

analytics