Close button

Новий локдаун в Києві: які обмеження чекають автомобілістів

Новий локдаун в Києві: які обмеження чекають автомобілістів

З 20 березня по 9 квітня в Києві будуть посилені заходи щодо протидії поширенню коронавирусной інфекції. Простіше кажучи, на три тижні в столиці вводиться новий локдаун. Які обмеження в зв'язку з цим будуть у автомобілістів, повідомляє Автомир.

Насправді, автомобілісти - та категорія, яка менше за інших постраждає від локдауна. Пересування по дорогах в особистому транспорті ніхто і ніяк не обмежує. АЗС також працюватимуть в штатному режимі. Єдиний виняток - кафе і ресторани при АЗС зможуть працювати виключно на винос, тобто з'їсти улюблений хот-дог і випити кави в відвідуванні АЗС в найближчі три тижні не можна.

А ось тим, хто тільки планує стати автомобілістом або просто хоче купити новий автомобіль, буде трохи складніше. Робота автосалонів в Києві потрапляє під заборону. Втім, багато дилерів вже навчилися консультувати клієнтів онлайн і організовувати індивідуальні виїзні тест-драйви.

Що стосується станцій технічного обслуговування, то вони працюватимуть, тобто відремонтувати або обслужити свій автомобіль під час локдауна ви зможете.

Новини

Популярні теми форуму

analytics