Close button

ФОП, що протестують, не підуть під ОП через суботні погроми

ФОП, що протестують, не підуть під ОП через суботні погроми

Вранці в понеділок, 22 березня, в Києві на Майдані Незалежності о 09:00 почалася акція протесту підприємців. ФОП вимагають не закривати бізнес на час карантину, пише Владислав Бовтрук, Страна.ua.

Лідер руху SaveФОП, Сергій Доротич заявив, що мета акції - це привернення уваги до виконання конституційних прав громадян.

"Збереження права на працю, на підприємницьку діяльність, права на пересування. Крок за кроком ці права у нас забирають", - розповів Доротич.

Станом на 09:10 у центрі Києва зібралося близько 200 осіб. Доротич пов'язує нечисленність акції зі штучно створеними проблемами з боку влади. Протестувальники пройдуть маршем до Кабміну, але під Офіс президента не підуть, щоб не асоціювати себе з суботнім погромом.

"Автоперевізники відмовляються надавати нам свої послуги, оскільки на них тисне влада. Я планував, що буде більше людей, ми хотіли пройтися маршем по центру Києва, відвідати Кабмін і Офіс Президента, але після того вандалізму, який стався в суботу біля ОП, ми не хочемо себе з цим асоціювати. Тому ми пройдемо маршем тільки до Кабінету міністрів", - розповів Доротич.

Новини

Популярні теми форуму

analytics