Close button

У МВС готують справи на учасників погрому Офісу президента

У МВС готують справи на учасників погрому Офісу президента

У Міністерстві внутрішніх справ України готують ряд підозр щодо подій на Банковій у суботу під час акції протесту на підтримку ув'язненого в СІЗО активіста Сергія Стерненко, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, повідомляє Интерфакс-Украина.

"У нас задокументована кожна секунда кожної дії. Уже пред'явлено підозру громадянину, який розбивав скло в Офісі президента. Готується ряд обґрунтованих підозр, кожна з них буде підкріплена відеозаписом із зазначенням - хто, в який момент, що зробив", - сказав Геращенко в ефірі "Свобода слова" на ICTV.

Він зазначив, що "кожен, хто завдав збитків державному майну, а це наше майно, тому що з наших податків будувалися будівлі, з податків буде фінансуватися чистка цих будівель, тому кожен отримає за діяння свої. Провокатори отримають гідну, жорстку, законну відповідь" .

Як повідомлялося, в суботу ввечері у ОП проходила акція з вимогою звільнити активіста Сергія Стерненка та інших політв'язнів. Мітингувальники запалювали фаєри і кидали шумові гранати, на фасаді будівлі ОП активістами червоною фарбою були нанесені написи.

Новини

Популярні теми форуму

analytics