Close button

Сорд прокоментував відео, на якому він нібито б'є скло в ОП

Сорд прокоментував відео, на якому він нібито б'є скло в ОП
Фото: Facebook

Цей чоловік на відео схожий на Дзідзьо і ще на тисячу інших бородатих, каже Сорд, повідомляє Kyiv Media.

Про це він заявив в ефірі програми "Право на владу".

"Я за порадою адвоката не можу коментувати епізод про розбиті вікна, але чоловік, якого ви бачите на відео, схожий однаково на мене, на Дзідзьо і ще на тисячу бородатих чоловіків у чорних курточках", — зазначив Сорд.

За його словами, він завжди мав активну громадянську позицію і підтримував (матеріально і присутністю на акціях протесту під судами) активіста Сергія Стерненка та фігуранта справи про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка.

Сорд додав, що йому загрожує до семи років позбавлення волі.

На програмі був присутній заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, який прокоментував слова ветерана про бородатих чоловіків:

"Після того, як він сказав у ефірі, що це був не він, а людина, схожа на відомого співака Дзідзьо, у мене стали сумніви, що це був саме він. Тому хай суд вирішить, яку встановлювати міру відповідальності, хоча вважаю, що у слідства було достатньо підстав, аби оголосити про підозру саме Владу".

Зазначимо, що видавництво "Дім з химерами", засновником якого є Сорд, писало, що на відео, ймовірно, саме він розбиває шибки, але ветеран не памʼятає частину подій через посттравматичний синдром та вибухи петард.

Нагадаємо, у суботу, 20 березня, під будівлею Офісу президента відбулась багатолюдна акція протесту на підтримку Сергія Стерненка та інших ув’язнених, які, за заявами активістів і окремих юристів, сидять під вартою з політичних мотивів. Під час протестної акції окремі її учасники закидали будівлю фарбою, залишили написи на фасаді та вибили скло у дверях та кількох вікнах.

Вартість збитків, яку озвучили в Офісі президента – 2 мільйони гривень.

Новини

Популярні теми форуму

analytics