Close button

Весняна нестабільність: де буде тепла, а де прохолодна погода

Весняна нестабільність: де буде тепла, а де прохолодна погода

Погода в Україні буде вкрай неоднорідною: в одній частині країни продовжиться потепління, а в іншій - помітно похолодає. Крім того, в деяких областях варто чекати дощу, хоча в цілому по країні буде сухо, пише Артем Облап, Курс Украины.

У вівторок, 30 березня, в західних і центральних регіонах буде досить тепло: повітря прогріється до 11-13 градусів з "плюсом" днем і охолоне до +2...+4 на заході й 0...+2 в центрі до ночі. У Північній і Південній Україні ситуація схожа: протягом дня стовпчики термометрів покажуть 10-12 градусів тепла, а вночі опустяться до 0...+2, а то й можуть піти "в мінус". Найхолодніше буде в східних областях: не більше +6...+8°C у світлий час і близько -3...-1 в темний.

Західні та південні регіони зачеплять частини циклонів, що йдуть з країни, так що протягом дня там може пролитися невеликий дощ. В інших областях хмарно з проясненнями. Вночі вітер північно-східний, вдень південно-західний, 3-8 м/с.

Стан доріг обіцяє бути без сюрпризів - "зелений" рівень по всій країні.

У горах Закарпаття фахівці прогнозують значний рівень небезпеки утворення лавин. В Івано-Франківській області ризики оцінюють як помірні, а у Львівській - як незначні.

У Києві хмарна з проясненнями погода, ймовірність опадів низька. Вдень температура встановиться на рівні +10...+12°C, а вночі опуститься до 2-4 також з "плюсом". Швидкість вітру - не більше 3 м/с.

Q2KXgDxTv7LX0A.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics