Close button

АвтоКрАЗ виконав цікаве замовлення для ЗСУ

АвтоКрАЗ виконав цікаве замовлення для ЗСУ

Днями в Збройні сили України була передана нова радіолокаційна станція 35Д6М, яка виготовлена НВК «Іскра» на базі шасі Кременчуцького автозаводу, повідомляє Автоцентр.ua.

Кременчуцький автозавод продовжує співпрацю з запорізьким підприємством НВК «Іскра». І свіжий тому приклад - нова трикоординатна радіолокаційна станція 35Д6М. Вона побудована на напівпричепі, шасі для якого виготовили на «АвтоКрАЗі», так само як і сідельний тягач 6х6 для його буксирування.

Як зазначив генеральний директор «АвтоКрАЗу» Роман Черняк в інтерв'ю Espreso.tv, підприємство є основним постачальником автомобільної продукції для ЗСУ. Важливою перевагою такої кооперації є регулярні відрахування в бюджет і збереження робочих місць.

297-103989-353472.jpg

Нова РЛС 35Д6М відрізняється збільшеним радіусом дії, поліпшеними параметрами траєкторної обробки і розширеними функціональними можливостями завдяки сучасним програмним рішенням.

Радар був оснащений додатковими виносними робочими місцями, які дають можливість повноцінно управляти станцією на відстані до 300 м. РЛС також може безпосередньо взаємодіяти з зенітними ракетними комплексами. Станція може працювати в екстремальних кліматичних умовах і гірській місцевості.

iskra-2.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics