Close button

Брітні Спірс про документальний фільм про себе: Я плакала два тижні

Брітні Спірс про документальний фільм про себе: Я плакала два тижні

Співачка Брітні Спірс вперше прокоментувала вихід документального фільму про себе. Своїми емоціями артистка поділилася в Instagram, повідомляє Сегодня.

Брітні зазначила, що її життя завжди було під прицілом камер і не залишалося без надмірної уваги преси і громадськості. Від цього артистка продовжує страждати і досі.

"Моє життя завжди було предметом спекуляцій, на мене дивилися і осуджували постійно! Все життя я була під наглядом публіки. Потрібно багато сил, щоб довіряти всесвіту з моєї вразливістю, тому що мене завжди засуджували і ображали, особливо ЗМІ. Це продовжується досі", - почала Брітні.

Спірс відзначила, що документальний фільм про її життя, знятий виданням The New York Times, вона не дивилася, а бачила лише фрагменти. Артистці дуже не сподобалося, як журналісти висвітлили деякі події з її життя.

"Я не дивилася документальний фільм, але, судячи з того, що я бачила, мене збентежило те, в якому світлі виставили мене і моє життя. Я плакала два тижні, я до сих пір іноді плачу. Роблю все, щоб зберегти радість, любов і щастя в собі ", - написала співачка.
t6tn2gjhvp_big.jpg

Фото: instagram.com/britneyspears

Вона також розповіла, навіщо публікує відео з танцями, які багато її шанувальники вважають дивними.

"Танці приносять мені радість кожен день! Я тут не для того, щоб бути ідеальною, адже досконалість - це нудно. Я тут, щоб ділитися добротою", - заявила артистка.

Новини

Популярні теми форуму

analytics