Close button

Новий Hummer SUV: 830 сил і запас ходу 500 км

Новий Hummer SUV: 830 сил і запас ходу 500 км

Ще під час перших анонсів про відродження Hummer концерн General Motors заявив, що новинка вийде в двох версія - пікап і SUV. Перший варіант дебютував в жовтні 2020 року і викликав справжній фурор на ринку, зібравши величезну кількість попередніх замовлень. Тепер концерн представив другого представника сімейства моделі, повідомляє Автоцентр.

Повнорозмірний позашляховик GMC Hummer EV виглядає дуже монументально. Він побудований на тій же платформі модульної GM BT1, що і пікап Хаммер. Новинка отримала таку ж передню світлодіодну панель, тонкі фари та масивну захисну пластину на бампері.

Збережені фактурний капот, практично вертикальне вітрове скло і дах Infinity зі знімними панелями Sky, які можна зберігати в багажнику. Основні відмінності зосередилися на кормі. Увагу привертає повнорозмірна запаска, встановлена на задніх дверях.

2024-gmc-hummer-ev-suv-3-e1617541264227.

П'ятимісний салон GMC Hummer SUV практично повністю уніфікований з пікапом. В оснащення увійшла 12,3-дюймова цифрова приладова панель і мультимедійна система з 13,4-дюймовим екраном. Електричний позашляховик отримав ряд систем допомоги водієві, включаючи напівавтономну систему Super Cruise. Також моделі дістався місткий багажний відсік. Його обсяг не розкривають, але при довжині кузова 5500 мм багажу поміститься багато.

У рух новий позашляховик призводить тримоторна силова установка (один агрегат встановлений на передній осі і два на задній), яка видає до 830 к.с. і 15 592 Нм крутного моменту. Якщо останній показник ідентичний у обох версій, то потужність у пікапа майже на 200 к.с. більше. Попри це, розгін до "сотні" займає 3,5 с.

Новини

Популярні теми форуму

analytics