Close button

В Україні буде не дуже тепло, а південь і схід заллє дощем — синоптики

В Україні буде не дуже тепло, а південь і схід заллє дощем — синоптики

В Україні будь-яких погодних аномалій не передбачається. Синоптики обіцяють місцями сонячну, а подекуди й дощову погоду. Що стосується температури повітря, то тут традиційно не дуже теплі дні й поки що морозні ночі.

У понеділок, 5 квітня, в західних і північних областях у світлий час доби повітря прогріється до +9...+11 градусів, а вночі охолоне до -3...-1. У центрі, на сході й південному сході країни на кілька градусів холодніше днем і тепліше вночі - +8...+10 і -1...+1 відповідно. У південних регіонах, крім Криму, термометри покажуть 10-12 градусів тепла протягом дня, а до ночі - близько 2-4 також з "плюсом". На півострові вдень максимум +7...+9°C.

У Південній і Східній Україні прогнозують дощ: на материковій частині несильний, протягом дня, в Криму - відчутний, протягом доби. У решті регіонів сухо - абсолютно ясну погоду не обіцяють, скоріше вона буде хмарною або похмурою. Вночі вітер західний, 5-10 м/с; вдень - південно-західний, 7-12 м/с.

Стан доріг побоювань не викликає - "зелений" рівень по всій країні.

На високогір'ях Закарпаття та Івано-Франківщини очікується помірна небезпека лавиноутворення. У горах Львівщини такі ризики мінімальні.

У Києві легка хмарність, будь-яких опадів, швидше за все, не буде. Вдень температура повинна піднятися до +8...+10°C, а до ночі опуститься до -2...0. Швидкість вітру - 2-4 м/с.

82Q8jp7U9JVqdm.jpg Очікувана карта опадів на 14:00 у понеділок, 5 квітня. Джерело: скріншот.

Новини

Популярні теми форуму

analytics