Close button

Tesla встановила новий рекорд з продажу

Tesla встановила новий рекорд з продажу

У першому кварталі 2021 року виробник має поставив клієнтам 185 тисяч електромобілів, повідомляє InsideEVs.

Як ви пам'ятаєте, в кінці 2020 року компанія Tesla встановила абсолютний рекорд продажів, реалізувавши за три останніх місяці 180 тисяч електромобілів і майже досягнувши такому чином цільового показника в 500 тисяч машин на рік. При цьому на початку року у компанії останнім часом традиційно спостерігався невеликий спад, так що повторення рекорду в першому кварталі від Tesla ніхто не очікував. А даремно.

За результатами трьох перших місяців 2021 року компанія реалізувала 185 тисяч електромобілів і справила 180 тисяч машин. Успіх визначив зростання виробництва на автозаводі в Шанхаї.

У компанії підкреслили високий інтерес до рестайлінговий моделям S і X, але зізналася, що жодної з цих машин поки поставлено не було. Зате клієнти отримали дві тисячі дорестайлінгових автомобілів. Таким чином, з 185 тисяч приблизно 183 довелося тільки на Model 3 і Model Y.

Для порівняння, в першому кварталі 2020 року Tesla продала тільки 88 тисяч машин. Таким чином зростання продажів у порівнянні з минулого роком склав 110%. З урахуванням швидкого початку виробництва рестайлінгових моделей S і X, можна очікувати, що квартальна реалізація легко перевищить 200 тисяч штук.

До кінця року нарощування виробничих потужностей в Шанхаї продовжиться. До того ж влітку запрацює будується фабрика під Берліном. Таким чином ми можемо розраховувати, що нинішній рекорд до кінця року буде ще не раз побитий.

Новини

Популярні теми форуму

analytics