Close button

"Реал Мадрид" - "Ліверпуль": онлайн-трансляція матчу Ліги чемпіонів

"Реал Мадрид" - "Ліверпуль": онлайн-трансляція матчу Ліги чемпіонів

У вівторок, 6 квітня, "Реал Мадрид" прийме "Ліверпуль" в першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Початок поєдинку заплановано о 22:00. Ми проведемо онлайн-трансляцію матчу Ліги чемпіонів з усіма важливими подіями.

"РЕАЛ МАДРИД" - "ЛИВЕРПУЛЬ"

Два гранда Ліги чемпіонів УЄФА зустрінуться в рімейку фіналу 2018 року. Тоді в Києві виграв "Реал", а "Ліверпуль" взяв трофей 12 місяців по тому.

"Реал" підходить до гри з "Ліверпулем" з серією з одинадцяти матчів без поразок, дев'ять з яких були виграні. Відмінну форму набрав Карім Бензема, який забивав у кожному з семи останніх ігор. А ось на вихідних команда "Ліверпуль" без проблем рознесла "Арсенал" на виїзді з рахунком 3: 0.

орієнтовні склади

"Реал": Куртуа; Васкес, Варан, Начо, Менді; Кроос, Каземіро; Вальверде, Модріч, Вінісіус; Бензема

"Ліверпуль": Аліссон; Александер-Арнолд, Кабак, Філліпс, Робертсон; Вейналдум, Фабіньо, Тьяго Алькантара; Жота, Салах, Мане

Арбітри хто?

Головним арбітром гри Реал - Ліверпуль став німець Фелікс Брих. Його асистентами будуть Марк Борш, Штефан Лупп, четвертий рефері - Тобіас Штілер.

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп:

"Це захоплююче, захоплююче. Зрозуміло, що це складний жереб, але мене все влаштовує, тому що, якщо подивитися на всі інші команди, ви подумаєте:" Боже мій! "Тому що всі вони дуже сильні. Я дуже чекаю цих матчів. Всього два роки пройшло з нашої минулої зустрічі, і це був важкий вечір для нас, так що отримати шанс зіграти з ними знову - це круто ".
"Ліверпуль" в будь-який момент може дістати козир. Хоча ми теж на це здатні. Це буде відмінний поєдинок двох команди, які виграли багато титулів Ліги чемпіонів. На цій стадії завжди непросто грати ", - зазначив головний тренер" Реала "Зінедін Зідан.

Новини

Популярні теми форуму

analytics