Close button

Проросійські сили почали дезінформацію проти українського посольства у Латвії

Проросійські сили почали дезінформацію проти українського посольства у Латвії

Посольство України у Латвії заявило, що проти нього та проти українського посла в країні Олександра Міщенка проросійські сили розпочали кампанію з дискредитації, повідомляє Українська правда.

Про це посольство повідомило у понеділок на своїй Facebook-сторінці, пише "Європейська правда".

"Обережно, фейки! За інформацією посольства, у зв’язку із принциповою позицією посла України в Латвії Олександра Міщенка щодо викриття злочинної діяльності проти України так званої української організації, а насправді маріонетки в руках Кремля, "Об’єднання українських товариств Латвії", проросійські сили розпочали кампанію з дискредитації посла України і посольства шляхом компіляції та фальсифікації висловів посла із відкритих джерел, інтерв’ю тощо", - заявили українські дипломати.

Зокрема, для фальсифікацій використовуються відеоматеріали 40-хвилинного інтерв’ю посла Міщенка для "Radio Baltkom" від 30 квітня 2019 року.

"Поява подібного роду матеріалів вчергове засвідчує антиукраїнську сутність так званої української організації "Об’єднання українських товариств Латвії", яке насправді працює в інтересах країни-агресора Росії", - заявило посольство.

У березні Світовий конгрес українців виключив зі своїх лав "Об’єднання українських товариств Латвії" за участь в акціях прихильників "рускава міра", поширення антиукраїнської пропаганди, брехні про війну на Донбасі тощо.

Новини

Популярні теми форуму

analytics