Close button

Футболіст з АПЛ не зможе виступати за збірну України: пояснення ФІФА

Футболіст з АПЛ не зможе виступати за збірну України: пояснення ФІФА

Захисник англійського "Вулверхемптона" Макс Кілман, незважаючи на бажання самого Андрія Шевченка, не зможе виступати за збірну України, повідомляє Football Hub.

Такою інформацією поділився журналіст Ігор Циганик. Справа в тому, що Кілман вже був заграний за футзальну збірну Англії.

"Наскільки я розумію, ФІФА надіслала лист в УАФ, в якому визнала, що 8 офіційних матчів за національну футзальну збірну Англії, проведених Кілманом, не дозволяють йому виступати в складі збірної України. У нього є англійське футбольне громадянство, він може пробиватися в збірну Англії . футзального, з пляжного футболу або великим футболом ".
"Бо футзал, пляжний футбол і великий футбол - це одна сім'я. Наприклад, якщо ти зіграв за одну збірну з пляжного футболу, то ти не маєш права грати за збірні інших країн. Тому, я думаю, що історія з Максом Кілманом вже закрита. І сумніваюся, що ми побачимо його в жовто-синій футболці. Хоча, наскільки я знаю, він показав серйозне бажання. він ініціював отримання українського громадянства. у нього мати українка з українським паспортом, у нього були великі надії, що він зіграє за збірну України ", - сказав Циганик.

Новини

Популярні теми форуму

analytics