Close button

Українці почали активно скуповувати нові автомобілі

Українці почали активно скуповувати нові автомобілі

Березень виявився рекордним з початку року з продажу нових легкових автомобілів - українські номери отримали понад 9 тисяч автомобілістів, повідомляє Обозреватель.

За підсумками місяця українські автолюбителі поставили на облік на 45% більше автомобілів, ніж в березні минулого року. Крім того, в порівнянні з лютим нинішнього, реєстрації збільшилися на 43%.

У лідери ринку, як і роком раніше, вийшла французька компанія Renault. У березні 1256 українців вибрали продукцію цього бренду. У порівнянні з березнем минулого року приріст склав 3%.

toyotarav4hybrid94.jpeg
Бестселером серед нових автомобілів з результатом 644 авто знову став кросовер Toyota RAV4. Джерело: Toyota

Друге місце займає японська Toyota з результатом тисячі сто сімдесят одна авто. Свій березневий результат минулого року компанія поліпшила на 77%. Крім того, бестселером серед нових автомобілів з результатом 644 авто знову став кросовер Toyota RAV4. Нагадаємо, що на його рахунку титул "Самого продаваного нового автомобіля 2020" в Україні. За минулий рік компанії вдалося реалізувати 5689 примірників кросовера.

На третю сходинку рейтингу піднялася корейська компанія Kia, продукцію якої вважали за краще 646 покупця, що на 12% більше, ніж в березні минулого року і на 55%, - ніж в лютому нинішнього.

Четверта позиція у Skoda - 627 авто, що в 2,3 рази більше в порівнянні з березнем 2020 р

Замикає п'ятірку лідерів місяці з більш ніж 4-кратним зростанням продажів - Volkswagen, в заліку якого 525 машин.

У Топ-10 за підсумками березня увійшли: Hyundai (459 прим.), Nissan (451), Chery (331), Suzuki (313) і Mitsubishi (309).

ukrauto.jpg
Топ-10 найбільш восстребованних автомобільних брендів в Україні. Джерело: ukrautoprom.com.ua

Всього за перший квартал 2021 року на облік було поставлено 21,1 тисячі нових легкових авто, що на 4% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics