Close button

В Україні різко зросли продажі комерційних авто

В Україні різко зросли продажі комерційних авто

У минулому місяці була небувала активність на ринку комерційного транспорту - першу реєстрацію в Україні отримали 1 155 нових комерційних автомобілів, повідомляє Обозреватель.

Вітчизняний комерційний автопарк продовжує поповнюватися новими сучасними машинами, про що свідоцтві статистика продажів. 1155 поставлених на облік нових авто - це найкращий результат з початку року. У січні було зареєстровано 901 одиниць техніки, а в лютому - лише 765. Якщо ж порівнювати з березнем минулого року, попит на комерційний транспорт в Україні зріс удвічі.

122054398919-lcv-lead1.jpg
Renault на 17% перевершила свій торішній показник, реалізувавши 143 нових авто. Джерело: Renault

Кращий результат місяці знову продемонструвала французька марка Renault, яка на 17% перевершила свій торішній показник, реалізувавши 143 нових авто.

На другому місці - Fiat, який збільшив продажі на 27%. Всього було реалізовано 136 автомобілів італійського бренду.

На третьому місці французький Peugeot, попит на комерційні автомобілі який збільшився в 2,2 рази і склав 119 од.

Четвертий результат у Ford - 92 автомобілі. Зростання в порівнянні з минулим роком склав 156%,

Завдяки сильному лобі, в Топ-5 ринку нових комерційних авто продовжує перебувати білоруський МАЗ, на рахунку якого 87 реєстрацій. Це в 4 рази більше, ніж в березні минулого року і майже вдвічі краще за показники минулого місяця.

ukrauto1.jpg
Топ-9 провідних брендів комерційної техніки в Україні. Джерело: ukrautoprom.com.ua

Інші позиції рейтингу зайняли: Citroen (78), Mercedes-Benz (76), MAN (53) і VW (44).

Всього за три місяці з початку року український парк комерційного транспорту поповнили 2,8 тис. нових машин, що майже на третину більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Як повідомлялося раніше, в березні українці активно скуповували нові автомобілі. За підсумками місяця українські автолюбителі поставили на облік на 45% більше автомобілів, ніж в березні минулого року. Крім того, в порівнянні з лютим нинішнього, реєстрації збільшилися на 43%.

Новини

Популярні теми форуму

analytics