Close button

Рейтинг б/у авто, які більше або менше втрачають у ціні

Рейтинг б/у авто, які більше або менше втрачають у ціні

Купівля старих авто може заощадити значні кошти. Навіть зараз, коли ціни на такі моделі дещо зростають, все одно вигідніше купувати не нові машини, повідомляє Обозреватель.

iSeeCars досліджували, наскільки сильно економія буде відрізнятися в залежності від моделі. В середньому однорічний автомобіль стоїть на 17% менше, ніж новий. Однак різниця в ціні коливається від 2,1% до 36,4%.

cars.png
Рейтинг авто, які найменше втрачають у ціні за рік. Джерело: iSeeCars

Tesla Model 3 має найменшу різницю в ціні, оскільки придбання однорічної моделі дозволить заощадити тільки 923 долара, що становить різницю в 2,1%. Далі йде Toyota Tacoma, яка на 4,2% дешевше і дозволить зберегти 1557 доларів. Замикають п'ятірку Kia Telluride ($2456), Ford Ranger ($2416) і Jeep Gladiator ($3373). Ці порівняно невелика економія означає, що клієнтам, швидше за все, краще купувати нові.

На протилежному кінці рейтингу автомобілі, які дуже сильно знецінюються, і їх старі моделі можуть заощадити більше 20 000 доларів. Це стосується BMW 5-Series, який на 36,4% дешевше і дозволить заощадити 24 207 доларів. У однорічного Hyundai Sonata ціни падають на 36,1% і зберігають 9898 доларів.

Також значно дешевшають за рік: Infiniti Q50 (16 322 долара), Mitsubishi Eclipse Cross (8041 долар) і Ford Mustang Convertible (13422 долара). Не дивно, що ряд транспортних засобів цьому списку - це седани і розкішні автомобілі. Перші втрачають популярність через кросоверів, тоді як розкішні транспортні засоби просто дозріли до знецінення.

cars1.png
Рейтинг авто, які найбільше втрачають в ціні за рік. Джерело: iSeeCars

Новини

Популярні теми форуму

analytics