Close button

SsangYong за ціною Skoda Octavia може врятувати компанію

SsangYong за ціною Skoda Octavia може врятувати компанію
Фото: SsangYong

Раніше ми писали, що південнокорейський SsangYong переживає не найкращі часи. У 2020 році компанія оголосила себе банкрутом, після чого долю виробника повинні були вирішити Mahindra & Mahindra, якій належить 75% акцій, і новий покупець, повідомляє Автоцентр.

Але переговори не увінчалися успіхом, а значить, в справу вступає суд. Тепер він буде регулювати відносини марки з кредиторами.

Незважаючи на таку непросту ситуацію, виробник намагається триматися на плаву і навіть оновлює модельну лінійку. На цей раз настала черга модернізованого пікапа SsangYong Rexton Sports - новинка представлена офіційно. Вже оголошено прийом попередніх замовлень в Кореї. Звичайно, це варто розглядати як позитивний момент - будь-яка нова модель може врятувати компанію.

Оновлений Rexton Sports буде випускатися в двох версіях - стандартної і длиннобазной Khan. Від дорестайлинговой моделі обидва пікапа відрізняються уніфікованою гратами радіатора з горизонтальними смугами. Саме вона надає зовнішності пікапа агресивність. Доповнити картину допомагають чорні накладки на колісних арках, вставка на кормі і підніжки. Місце колишніх протіватуманок дісталося вертикальним світлодіодним блокам. Форму фар і ліхтарів вирішили зберегти, при цьому замінивши графіком.

obnovljonnyj-pikap-ssangyong-rexton-spor

У порівнянні з попередником габарити залишилися колишніми. У Rexton Sports це 5095 мм в довжину, кліренс - 215 мм. У Rexton Sports Khan - 5405 мм і 203 мм відповідно.

new-rexton-sports-4.jpg

Зміни в салоні позашляховика SsangYong мінімальні. Родинному SsangYong Rexton дісталася цифрова панель приладів. У пікапа такої не буде. Йому покладено система мультимедіа діагоналлю 9,2 дюйма, шість подушок безпеки, камери кругового огляду, система моніторингу "сліпих" зон, автоматичне перемикання дальнього світла на ближній, система запобігання зіткнень і повідомлення про вихід зі смуги руху.

У моторній гамі виробник нічого міняти не став. Пікап Рекстон Спортс пропонується з 2,2-літровим дизельним двигуном потужністю 181 к.с., сполученим з шестиступінчастою механічною коробкою передач або з тим же мотором, що видає 187 к.с. і шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Останній варіант пропонується і для версії Khan. Привід може бути заднім або повним.

Ціни оновлених автомобілів SsangYong вже відомі. За Rexton Sports виробник просить $ 21 740 - як Skoda Octavia, за Rexton Sports Khan - $ 25 450. Дуже вигідна пропозиція.

obnovljonnyj-pikap-ssangyong-rexton-spor

Новини

Популярні теми форуму

analytics