Close button

Скандал у Ла Лізі: перемогу "Барселони" назвали "пограбуванням"

Скандал у Ла Лізі: перемогу "Барселони" назвали "пограбуванням"
Фото: imgresizer.eurosport.com

Матч "Барселони" та "Вальядоліда" в 29-му турі іспанської Прімери ознаменувався відразу декількома скандальними моментами, пов'язаними з діями головного арбітра, повідомляє FanDay.

Мер Вальядоліда в своєму "Twitter"-аккаунте не приховував негативних емоцій з приводу програного поєдинку ("Барселона" перемогла 1-0) . Оскару Пуенте не сподобався епізод з видаленням Оскара Плано на 79-й хвилині, а також - обурила відсутність пенальті в моменті, коли м'яч потрапив у руку Жорді Альбі:

- Небачена ганьба й справжнє пограбування! На мою думку, арбітр повинен був зайти у роздягальню "Барселони" і влаштувати їм рознос, адже вони ледь не втратили перемогу і не відповідали "прекрасній" роботі рефері, - зазначив керівник міста

Цікаво, що незадоволеним суддівством виявився й лідер "Барси" Лео Мессі. Йдучи на перерву в роздягальню "зірка" сказала:

- Він шукає привід, щоб показати мені картку. Бууу, це неймовірно.

У наступному турі Прімери "Барселона" відправиться в Мадрид до "Реалу" - матч пройде 10 квітня о 22:00, а "Вальядолід" на наступний день прийме "Гранаду" о 19:30.

Новини

Популярні теми форуму

analytics