Close button

Audi представить 2 нових електрокроссовера в один день

Audi представить 2 нових електрокроссовера в один день
Фото: Motor 1

Між презентаціями концептів Q4 e-tron і Q4 e-tron Sportback пройшов майже рік, а ось серійні версії обох моделей покажуть одночасно, повідомляє Motor 1.

Сімейство Q4 e-tron розділить платформу MEB з іншими електромобілями німецького концерну, включаючи кросовери Volkswagen ID.4 і Skoda Enyaq iV. Це означає, що можна очікувати двомоторний повний привід потужністю в 306 к.с. і батарею з споживаної ємністю в 77-кіловат-годин, що підтримує 125-кіловатний зарядку і дозволяє проїхати близько 450 кілометрів (цикл WLTP).

Якщо орієнтуватися на шоу-кари, розгін до сотні незалежно від кузова займе 6,3 секунди, а максимальна швидкість складе 180 км / ч.

Близько місяця тому Audi вже досить докладно розповіла про салон Q4 e-tron. Він отримає різні варіанти обробки - і з кожзамом, і з натуральною шкірою, дев'ять пакетів декору і оснащення, 10,1-дюймовий тачскрін мультімедійкі MMI, замість якого ближче до кінця року можна буде замовити 11,6-дюймовий (найбільший у бренду) , кілька варіантів рульового колеса з сенсорними елементами керування, спортивні передні крісла. При цьому основних рівнів виконання буде два - базовий і S line.

Серед принципових нововведень - система доповненої реальності з проекційним дисплеєм, який візуально сприймається як 70-дюймовий монітор, а також голосовий помічник, який розуміє природну мову. Як уже повідомлялося раніше, і Q4 e-tron, і Q4 e-tron Sportback мають надійти на європейський ринок влітку цього року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics