Close button

Венедиктова розповіла про розслідування замахів на Стерненка

Венедиктова розповіла про розслідування замахів на Стерненка

Генеральна прокурорка Ірина Венедиктова запевняє, що кримінальні справи з розслідування посягань на активіста Сергія Стерненка будуть перебувати на її особистому контролі, і буде зроблено все, щоб притягнути до відповідальності осіб, що вчинили замах на Стерненка, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Для мене кейс по Стерненку дуже важливий, тому що траєкторія руху цього кримінального провадження двостороння - сам Стерненко був в статусі підозрюваного, а пізніше отримав вирок суду, але що слідство думає про тих, хто скоював злочин щодо самого Стерненка? Відмовчуватися я не дозволю . Зараз на моєму особистому контролі буде провадження з розслідування посягань на Стерненка. Ми подивимося, наскільки можна прискорити процес пошуку замовників, організаторів переслідування, замахів на Стерненка", - сказала Венедиктова.

За її словами, три кримінальні справи за замахами на Стерненка, об'єднані в одне і передані для розслідування в СБУ.

"Зараз мені доповідають раз в три дні, що відбувається у цій справі... Ми зі свого боку зробимо все, щоб розібратися і довести до суду обвинувальний акт щодо осіб, які діяли проти Стерненка", - запевнила генпрокурорка.

Новини

Популярні теми форуму

analytics