Close button

Міжбанк: робота кипить

Міжбанк: робота кипить

Після малоактивного понеділка на міжбанківському валютному ринку у вівторок спостерігається дуже жвава торгівля.

Покупці поспішають купити долар, що подешевшав. Про їх активність найкраще свідчать цифри: до кінця обідньої перерви обсяг угод в системі Bloomberg досяг 130 млн доларів, в той час як за весь попередній день - всього 74,5 млн. З ранку охочих купити долари було трохи більше, ніж продавців, але до обіду ситуація змінилася у зворотний бік. В обід кілька угод пройшло навіть за ціною 27,795 гривень, хоча основна маса була здійснена в діапазоні 27,83-27,87 гривень.

На готівковому ринку долар продовжив зниження. Вранці київські оптові обмінники продавали його по 27,80 гривень, але вже до обіду цінник на готівкового «американця» опустили до 27,77 гривень. При цьому, за свідченням операторів валютного ринку, охочих купити готівкову валюту набагато менше, ніж тих, хто здає.

Попри те, що великодні свята в Європі підійшли до кінця, активність на світовому ринку FOREX сьогодні досить слабка. Євро в першій половині дня торгувалось між відмітками 1,1794 і 1,1821 долара. Цінник на готівкове євро в столиці сьогодні коливається в межах 32,76-32,84 гривень.

Російський рубль, який вранці зміцнився до 76 рублів за долар, до обіду знову опустився до 76,60 рублів. Різкі коливання російської валюти в останні тижні вже стають буденністю. Ціна готівкового рубля в столиці зберігається стабільною на рівні 3,70-3,73 гривні за 10 рублів; трапляються пропозиції невеликих сум по 3,68 гривні за 10 рублів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics