Close button

Liberty Walk надали Jeep Wrangler апокаліптичного макіяжу

Liberty Walk надали Jeep Wrangler апокаліптичного макіяжу
Фото: Liberty Walk

Тюнери Liberty Walk модифікували Jeep Wrangler. З обвісом LB-Works Fairline від японських майстрів автомобіль тепер виглядає так, наче він зі зйомок фільму "Скажений Макс", повідомляє "Обозреватель".

Комплект складається зі сталевих передніх і задніх бамперів, надзвичайно широких крил та трубчастих бічних сходинок. Також позашляховик отримав сталеві двері без вікон та товсту обшивку вітрового скла.

Jeep Wrangler отримав трубчасті бічні сходинки та сталеві двері

Військоподібна сітка накриває салон, проходячи від лобового скла аж до дверей багажника. Додаткові ліхтарі були встановлені в бампері, біля даху та поряд з фарами, також світлом оснастили задній бампер. До пакету ще увійшла піднята підвіска та нові колеса.

Liberty Walk бере плату в розмірі 3 645 доларів за решітку радіатора та широкі крила з видимими болтами на місцевому рівні та 4034 доларів, якщо постачати закордон.

Виготовлені деталі також можна замовити окремо. У цьому випадку решітка та крила коштують 795 доларів або 880 доларів та 2850 доларів або 3154 відповідно. На інші модифікації тюнер не оприлюднив ціни.

Оновлений задній бампер з додатковим світлом

Новини

Популярні теми форуму

analytics