Close button

Матчі збірної України на Євро-2020 пройдуть з глядачами

Матчі збірної України на Євро-2020 пройдуть з глядачами

Міністр спорту Румунії Едуард Новак повідомив, що матчі Євро-2020 в Бухаресті пройдуть з глядачами. Національний стадіон Бухареста зможе бути заповнений на 25% - 13 000 місць, повідомляє Tribuna.com.

"Це дуже хороші новини. Цей сигнал є невеликою перевагою перед обличчям пандемії. Ми вклали багато грошей в цей проект. Це найбільше спортивний захід, організований в Румунії. Я радий, що Бухарест приєднується до Будапешту, Москві, Данії, які вже підтвердили, що також дозволять заповнювати стадіони на 25%. Кожен уболівальник повинен буде пред'явити сертифікат, що підтверджує, що він вилікувався від ковіда, що він був вакцинована. Кожен квиток буде містити дату і час, коли людина повинна бути присутнім на стадіоні, щоб уникнути скупчення людей біля входу. якщо у глядача не буде такого сертифіката, його буде протестовано на місці ", - сказав Новак.

У Бухаресті пройдуть 3 матчі групового етапу ЧЄ, все в квартеті С, де виступає збірна України: Австрія - Північна Македонія (13 червня), Україна - Північна Македонія (17 червня) і України - Австрія (21 червня).

Новини

Популярні теми форуму

analytics